URMĂTORUL NIVEL DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ ȘI FLEXIBILITATE OFERIT DE AQUATECH

Tehnologiile industriale de răcire evoluează într-un ritm ridicat, astfel încât să țină pasul cu cererea de a fi din ce în ce mai centrate pe proces și adaptate la condiții de producție din ce în ce mai variabile. Flexcool a fost dezvoltat pentru a face față acelor condiții stricte de funcționare și pentru a oferi cea mai mare precizie de control, flexibilitate a sarcinii și eficiență în utilizarea energiei.

Gama de termorăcitoare din seria DigitempEvo recent introdusă de Aquatech, împreună cu noua linie de unități de răcire uscată Aryacool, sunt elementele principale ale soluției Flexcool și reprezintă stadiul actual al tehnologiei în proiectarea echipamentelor și comenzilor de răcire modernă.

RĂCITOARE PENTRU MAȘINĂ

Gama de produse Aquatech include o linie de termorăcitoare care au funcția de încălzire și răcire a circuitului de proces al mașinilor de turnare prin injecție și suflare utilizate în prelucrarea materialelor plastice. Disponibile în versiunile cu circuit simplu sau dublu, aceste mașini oferă un randament maxim de răcire cu un consum minim de energie.

DigiTempEvo - dual circuit

Termochillere condensate cu apă

DigitempEvo - single circuit

Termochillere condensate cu apă

Soluția Flexcool poate folosi temperatura ambiantă pentru a răci echipamentul de procesare. O astfel de caracteristică strategică specifică face ca Flexcool să fie ideal pentru a servi seturi de mașini de turnat prin injecție cu caracteristici diverse, adică în situațiile de lucru în care diverse mașini sunt necesare pentru a funcționa în condiții de procesare diferite de temperatură, debit, presiune. Flexcool asigură cel mai înalt nivel de control, cea mai mare flexibilitate și eficiență energetică.

Despre Aquatech

Aquatech este o companie a Piovan Group, și s-a dezvoltat din divizia de Echipamente de răcire a acestuia. Începând cu ianuarie 2015, toate echipamentele de răcire ale Piovan Group și respectiv componentele de sistem ale acestora au început să fe produse de Aquatech.

Cu o capacitate de proiectare și producție importantă, Aquatech a dezvoltat o gamă de echipamente de răcire a apei pentru a răspunde cerințelor industriei de mase plastice, food & beverage și alte aplicații industriale.

Create your account