Viziune

Să devenim lider în domeniul nostru de activitate în ceea ce privește consultanța, vânzarea de echipamente, precum și activitatea de service post-vânzare în domeniul echipamentelor de prelucrare mase plastice; și să devenim un jucător major în fiecare din segmentele și zonele de piaţă care au impact puternic și sunt conectate cu activitatea noastră.

Misiune

Să adăugăm valoare economică clienţilor nostri prin furnizare de consultanță, echipamente și service de înaltă calitate, în domeniul echipamentelor de prelucrare a maselor plastice, lucru fiind posibil doar prin atingerea mai multor praguri; promovarea transmiterii cunoștințelor, susținerea clienților noștri în creșterea afacerii lor, dar mai ales, asigurarea successului nostru prin successul clienților noștri.

Lucrăm în România cu scopul de a dezvolta afacerile clienților noștri, ajutându-i:

  • – să obțină o eficiență superioară;
  • – să își dezvolte capacitatea de producție;
  • – să intre pe noi piețe;
  • – să gestioneze orice tip de dezvoltare industrială.

Valori

Am construit o afacere de succes pe baza renumelui, onestității și transparenței, de care am dat dovadă de la bun început. Această reputaţie este una dintre cele mai valoroase active pentru CHORUS ENGINEERING şi este reflectată în Codul de etică și în principiile noastre de bază.

Create your account