Viziune

Să devenim lider în domeniul nostru de activitate în ceea ce privește consultanța, vânzarea de echipamente, precum și activitatea de service post-vânzare în domeniul echipamentelor de prelucrare mase plastice; și să devenim un jucător major în fiecare din segmentele și zonele de piaţă care au impact puternic și sunt conectate cu activitatea noastră.

Misiune

Să adăugăm valoare economică clienţilor nostri prin furnizare de consultanță, echipamente și service de înaltă calitate, în domeniul echipamentelor de prelucrare a maselor plastice, lucru fiind posibil doar prin atingerea mai multor praguri; promovarea transmiterii cunoștințelor, susținerea clienților noștri în creșterea afacerii lor, dar mai ales, asigurarea successului nostru prin successul clienților noștri.

Lucrăm în România cu scopul de a dezvolta afacerile clienților noștri, ajutându-i:

  • – să obțină o eficiență superioară;
  • – să își dezvolte capacitatea de producție;
  • – să intre pe noi piețe;
  • – să gestioneze orice tip de dezvoltare industrială.

Valori

Istoria noastră îndelungată este făcută din cunoaștere, experiență precum și creștere personală puse la dispoziție într-un scop comun și transformate într-o cultură corporativă.
Prima noastră afirmație a fost „Building the future together” și rămâne valabilă în ciuda vechimii acesteia, deoarece dorința, sau mai degrabă obiectivul nostru, este de a crea ceva care să ne unească cu partenerii și clienții noștri, care să ne încurajeze să ne îmbunătățim atât cunoștințele, cât și calitatea produselor și serviciilor noastre.
Dorim să fim recunoscuți mai degrabă ca parteneri de încredere, care găsesc soluții în momentul în care clienții noștri întâmpină dificultăți, decât ca un simplu furnizor de echipamente și servicii.
Ne orientăm pe clienți și ne concentrăm pe inovație în activitatea noastră.

Create your account