Toate serviciile noastre, atât comerciale cât și tehnice, de consultanță, vânzări, management de proiect, dare în exploatare, asistență tehnică în garanție și post-garanție, livrare piese de schimb și instruire sunt realizate în conformitate cu regulile sistemului implementat și certificat de management al calității.

În acest sens, fiind partener al unor producători de vârf în furnizarea de mașini și instalații pentru industria prelucrea maselor plastice este rezultatul și dovada calității înalte a serviciilor noastre.

  •  – Certificarea ISO
  •  – Experiența îndelungată în domeniul maselor plastice
  •  – Experiența în domeniul produselor alimentare și al băuturilor
  •  – Tehnologie de top prin selectarea atentă a furnizorilor
  •  – Managementul de proiect pentru proiecte complexe
  •  – Service tehnic calificat și certificat
  •  – Transmiterea competențelor prin instruire

În anul 2007, Chorus Engineering a implementat sistemul managementul a calitati conforme a reglementărilor EN ISO 9001:2008 și a fost certificat TUV CERT, cu Certificatul nr. 15 100 74968 ca Intermediar și furnizor de servicii de punere în funcțiune, dare în exploatare și asistență tehnică pentru sisteme tehnologice.

În anul 2018, Chorus Engineering a făcut tranziția la sistemul de management ISO 9001:2015, fiind certificată de TUV CERT cu certificatul nr. 15 100 74968, cu domeniul de aplicare: intermedieri servicii, instalare, asistență tehnică și service pentru sisteme tehnologice.

Credem cu tărie în Calitate, care, în accepțiunea noastră, este un concept crucial pe care ne axăm în toate activitățile noastre. În acest sens, colaborarea cu liderii în producție și furnizare din domeniul maselor plastice este rezultatul și dovada înaltei calități a serviciilor noastre.

Create your account