TERMOREGULATORUL EASYTHERM

Cu Easytherm, Piovan introduce un termoregulator cu adevărat inovator, ca urmare a unui design condus de versatilitatea și ușurința în utilizare, dar și de integrarea digitală cu alte mașini ale unui sistem.

Economic. Eficient. Disponibilitate imediată

Easytherm este noua unitate de control al temperaturii matriței, caracterizată prin ușurința în utilizare, flexibilitate și fiabilitate, atât în ​​procesele de injecție, cât și de turnare prin suflare și extrudare.

Un nou design interior și exterior, reproiectat control ergonomic, împreună cu componente de înaltă calitate, caracterizează o mașină versatilă care garantează fiabilitate și performanțe pe termen lung. Easytherm funcționează la temperaturi de până la 90°C.

 

Control ergonomic, gata pentru Industry 4.0

Easytherm se caracterizează printr-o reproiectare totală a controlului care permite vizibilitatea perfectă a parametrilor de funcționare.

Noul afișaj TFT mare de 4,3” are luminozitatea ridicată, cu un contrast cromatic puternic și este înclinat pentru a asigura citirea rapidă chiar și în medii cu lumină scăzută. Navigarea în submeniu se administrează printr-un buton convenabil.

Easytherm este deja configurat pentru utilizarea în mediile Industry 4.0 cu o gamă largă de protocoale de comunicare, inclusiv platforma OPC-UA (Open Platform Communication Unified Architecture). Poate fi folosit și cu Winfactory 4.0, software-ul de supraveghere Piovan care permite comunicarea între diferite mașini din cadrul unei singure instalații de producție.

Economic și eficient, cu disponibilitate imediată, Easytherm se prezintă cu numeroase funcționalități și beneficii care să asigure satisfacerea nevoilor clienților.

Design inovator

– Mâner integrat și pliabil pentru o manipulare mai bună și sigură

– Panouri laterale detașabile pentru o întreținere ușoară

– Acoperire în partea din față pentru a proteja porturile de comunicație, păstrându-le accesibile

Control ergonomic

– Noul ecran TFT 4,3” și ledul frontal pentru a afișa imediat statusul mașinii

– Butoane capacitive pentru acces imediat la funcțiile principale

– Proiectat cu o gamă largă de interfețe de comunicare, inclusiv OPC-UA

Versatilitate totală

– Rezervor intern din AISI304 fără linii de sudură pentru o rezistență mare la coroziune

– Elemente de încălzire din Incoloy 825

– Circuitul intern realizat cu cele mai bune componente din clasă

Construcție robustă și utilizare extrem de ușoară

Un nou rezervor cu adâncime din oțel AISI 304, cu sudarea redusă la minimul necesar și încălzitorul Incoloy 825, asigură o rezistență chimică ridicată chiar și în cazul unui fluid agresiv. Dispunerea internă a componentelor este proiectată pentru a avea dimensiuni generale compacte și un acces ușor în caz de întreținere. Panoul electric este instalat pe partea din față pentru a-l proteja de vapori sau umiditate.

Easyythem este practic și ușor de utilizat în orice mediu de producție: mânerul pliant integrat în față, combinat cu roțile noi, permite mișcarea mașinii dintr-un punct în altul în interiorul fabricii, într-un mod extrem de simplu și sigur.

 

Sursă: https://aquatech.piovan.com/en/products/temperature-controllers/easytherm

Create your account