ROBOȚII CU 3 AXE DE LA SEPRO GROUP

Roboții cu 3 axe, controlați prin servo-comandă, pot efectua rapid și precis operațiuni simple și periferice de preluare și de amplasare a pieselor în jurul mașinii de turnare prin injecție. Având o atenție constantă față de client, prin inovații tehnologice și servicii globale, Sepro Group asigură în întreaga lume succesul proiectelor dumneavoastră.

Aplicații:

 • Preluare și amplasare simplă
 • Aplicații simple de stivuire
 • Aplicații complexe: stivuire, paletizare avansată, plasare inserție, turnare inserție, vizualizare
 • Descărcarea transversală din mașinile de turnare prin injectie echipate cu o unitate de injecție verticală secundară

 

Fiabilitate recunoscută
Success este o gamă de roboți universali care consolidează fundamentele celei mai bine vândute game și anume Axess, vândută în mii de exemplare, în special echipată cu sarcini mai mari și curse mai lungi.  La fel ca Axess, Success este echipat cu sistemul de control Touch 2.

S5 Line reprezintă generația a 5-a de roboți Sepro. Bazându-se pe poziția ca fiind producătorul nr. 1 în Europa și având 30.000 de instalații în întreaga lume, Sepro oferă un robot de înaltă performanță, care are o construcție impecabilă.

Rigid
Cadrul structural și șinele de ghidare liniare prismatice aduc o rigiditate ridicată adaptată la accelerațiile ridicate ale părților mobile.

Precis
Linia S5 realizează în mod fiabil cele mai complexe aplicații (plasarea inserției, stivuirea etc.). Rotațiile pneumatice cu cuplu ridicat din echiparea standard R1 (0-90°) și opțională R2 (0-90-180°) vă oferă o mare flexibilitate și facilitează accesul în matriță datorită construcției compacte, integrate.

Servo-motoare puternice și software anti-vibrații
Servo-motoarele puternice, împreună cu un software inteligent anti-vibrații, asigură accelerații maxime și timpi minimi de intervenție.

Atunci când fiabilitatea rimează cu inovația
Gama Success beneficiază de cea mai recentă tehnologie, precum și de modelele mecanice fiabile și de înaltă performanță, dezvoltate de birourile de proiectare. Success a fost proiectat din platforma mecanică modulară S dezvoltată pentru Success și gama S5.

Pur și simplu intuitiv
Cu modulul simplu de preluare și poziționare, creați ciclul doar răspunzând la întrebările sistemului și vedeți rezultatul imediat în 3D pe video (preluare, poziționare și stivuire regulată).

Funcție axa Y liberă
Disponibilă ca standard, facilitează programarea pentru monitorizarea ejectării pieselor și vă permite să economisiți costurile brațului de prindere datorită unei construcții mai simple.

Unitate elastică (opțional)
Această unitate mecanică protejează brațul de prindere și matrița în timpul reglajelor de prindere a piesei și atenuează contactul dintre braț și piesa turnată în cazul unor mici inexactități (câțiva mm) la mișcarea de aruncare sau la deschiderea matriței. Articulația este montată pe o axă liniară paralelă cu axa de injecție. O unitate de corecție aplică o presiune elastică pe această axă, iar dacă senzorul detectează că se aplică prea multă forță, acesta oprește automat robotul.

Control Visual 2

Pentru aplicații mai complicate, Visual 2 controlează diferitele echipamente periferice: conveioare, chiar și pe cele complexe, pentru paletizarea pieselor și distribuirea intercalarilor, turnare cu inserție sau chiar o stație de tăiere a culeei de injecție.

 • Controlează până la 5 axe servomotoare
 • Gestionează zonele de coliziune PLC (monitor)
 • PLC integrat (100 ms)
 • Codare matriță / dispozitive de apucare a piesei
 • Memorie cu până la 1.000 de programe de aplicații
 • 000 de subrutine per program de aplicație
 • Până la două plăci 16I/16O în dulapul electric (opțional)
 • Comutator digital de vid pentru a programa și înregistra setările de prindere a pieselor pentru fiecare matriță (opțiune)
 • Editor PC: pachet de software pentru a crea, transfera și salva programe într-un mediu Windows (opțiune)

Control Visual 3

Sistemul de control Visual 3 este adaptat pentru aplicații complexe în care trebuie gestionate mai multe periferice și poate include mai mult de două plăci 16I/16O.

 • Controlează până la 8 axe servo-motoare, până la 16 axe în configurație cu mai multe dulapuri
 • Senzori inteligenți: inspecție vizuală, RFID, cod de bare și urmărire a axei externe
 • Funcție PLC rapidă (20 ms în loc de 100 ms) și capacitate extinsă pentru controlul sistemelor periferice complexe și a servo-axelor externe
 • O placă 16I/16O inclusă ca standard și până la 5 ca opțiune
 • Comutator digital de vid pentru programarea și înregistrarea setărilor de prindere a pieselor pentru fiecare matriță, în dotarea standard
 • Funcție de urmărire a traseului pentru programarea tratării cu flacără a pieselor sau a oricărui alt proces complex de extracție din mașina de turnare prin injecție

Conexiune la rețeaua Ethernet, TCP/IP sau WiFi, pentru a crea și transfera programe către robot de la un PC central (opțional)

Prezentare generală:

 • 3 și 5 axe
 • Model nou de tacheti pentru urmărirea mișcării
 • Construcție actualizată
 • Mai compact și mai rigid
 • Componente de prindere îmbunătățite
 • Operațiuni de întreținere optimizate
 • Sarcină utilă mai mare
 • Mișcări mai largi pentru o compatibilitate mai mare cu dimensiunile mașinii de turnare prin injecție
 • Servo-motoare puternice și software anti-vibrații
 • Rotație pneumatică R1 (0-90°) sau R2 (0-90°-180°) (opțional)
 • Dulap electric pe grindă pentru amprentă redusă (opțional)
 • Posibilitatea dispunerii transversale sau axiale
 • Funcție axa Y liberă în dotarea standard

Success

60-900 tone

Linia Success a fost complet reproiectată de Sepro.  Acest robot, cel mai bine vândut este acum disponibil și într-o versiune cu 5 axe, ceea ce face cea mai bună tehnologie din clasă sa fie mai accesibilă și mai compactă.  Acest robot cu 3 sau 5 axe, având componente de prindere îmbunătățite: capacitate mai mare și mai compact, este disponibil pentru mașini de turnare prin injecție cu forțe de strângere de la 60 până la 900 tone.

Multi-Inject

100-1.200 tone

Spre deosebire de roboții cartezieni convenționali, acești roboți sunt proiectați cu un braț de extracție din matriță care glisează pe axa orizontală pentru a accesa matrița de pe verticală.  Aceștia sunt mai economici decât un robot cu intrare laterală și beneficiază, de asemenea, de flexibilitatea unui robot cartezian cu 3 axe.

Linia S5

30-800 tone

Gama S5 a fost construită folosind cea mai bună tehnologie Sepro, pentru a crea o gamă foarte bine proiectată de roboți de înaltă performanță cu 3 axe.  Aceștia sunt fiabili, rapizi, preciși și ideali pentru aplicații complexe.

Strong

700-2.800 tone

Strong este o gamă de roboți universali cu 3 axe, echipată cu tehnologia Sepro de ultimă generație. Robust și economic, robotul Strong este ideal pentru automatizarea simplă a mașinilor de turnare prin injecție cu forțe de strângere de la 700 până la 2.800 tone.  Sistemul de control Touch  2 este ușor de utilizat și facilitează programarea și operarea robotului.

Linia S7

700-5.000 tone

Construiți pentru a fi puternici și rapizi, roboții din gama S7 sunt concepuți pentru a optimiza producția în condiții de utilizare intensivă pentru cele mai specializate aplicații (configurații axiale, brațe duble, mișcare dublă și altele). Sisteme de control Visual 2 – Visual 3 (opțiune).

Despre Sepro Group

Grupul Sepro a crescut odată cu industria pentru a deveni lider în automatizarea proceselor de turnare prin injecție a materialelor plastice. De-a lungul istoriei de aproape 50 de ani, compania a echipat peste 40.000 de mașini de turnat plastic prin injecție din întreaga lume. Sepro Group oferă o gamă largă de soluții configurabile, de la roboți simpli de preluare la celule de automatizare complexe. Aceste soluții pot include roboți cartezieni și cu 6 axe, precum și mai multe tipuri de periferice pentru a automatiza complet linia de producție și pot fi integrate pe orice mașină de turnat prin injecție, atât pe echipamente noi, cât și pe cele existente. Sepro Group este o companie globală cu filiale sau distribuitori pe toate piețele cheie europene, americane și asiatice, care are capacitatea de a sprijini clienții din întreaga lume datorită unei rețele extinse de servicii. Indiferent de proiectul la care lucrați, există o soluție Sepro pentru dumneavoastră.

Create your account