Pachetul complet de servicii pentru proiectele de reciclare personalizate

K-2019: Grupul EREMA prezintă „Seeds for your performance

În cadrul K-2019, grupul EREMA își va expune mai cuprinzător ca oricând  întreaga gamă de produse și servicii necesară procesului de reciclare al materialelor plastice. Pentru prima dată, grupul EREMA va fi reprezentat la târg de șapte companii și unități de afaceri – EREMA, POWERFIL, KEYCYCLE, PURE LOOP, 3S, UMAC și PLASMAC.Chiar dacă are o istorie relativ scurtă, EREMA a reușit trecerea de la o companie de pionierat la un lider mondial de inovare şi de piață în sistemele de reciclare a materialelor plastice. „Astăzi, oferim clienților noștri tehnologii și componente, precum și servicii de consultanță, service, inginerie și planificare și, desigur, know-how-ul și dedicația angajaților noștri. Toate acestea sunt factorii de succes care contribuie la performanța clienților noștri, motiv pentru care motto-ul grupului Erema pentru K-2019 este „ Seeds for your performance – Semințe pentru performanța dumneavoastră”, explică Manfred Hackl, CEO al Grupului EREMA.

 

Vârfuri tehnologice

EREMA este sigură că sistemele de reciclare de ultimă generație prezentate la evenimentul K-2019 vor fi un mare succes, unde Tehnologia bottle-to-bottle VACUNITE care a fost introdusă pe piață pentru prima oară în lume, va fi capul de afiş al evenimentului. Aceasta este o combinație a procesului dovedit în timp VACUREMA® cu policondensarea în stare solidă asistată cu vid (SSP), recent patentată, de către Polymetrix pentru producerea granulelor rPET de calitate alimentară. În sectoarele producției interne și industrial, noul sistem INTAREMA® ZeroWastePro este o soluție compactă care este adaptată perfect cerințelor de reciclare a deșeurilor de producție. Construcția optimizată a mașinii face ca integrarea în lanțul procesual existent să fie chiar mai ușoară și permite timpi de livrare semnificativ mai scurți pentru clienți. PURE LOOP, o filială a grupului EREMA din segmentul de tehnologie tocător-extruder, va prezenta noua serie ISEC evo ca supliment la gama sa de produse existente. În viitor, aceasta va permite atingerea pentru prima dată de productivităţi de peste 1.500 kg / h. Şi în aplicațiile post-consum, accentul se pune pe o gamă din ce în ce mai variată de aplicații pentru materiale reciclate de înaltă calitate, care utilizează deșeuri de plastic contaminate care pot fi prelucrate utilizând tehnologia inovatoare de reciclare EREMA. Cel mai recent exemplu este dat de sticlele de gel de duș pentru un producător de mărcă cunoscut, care pentru prima dată sunt fabricate 100% din material reciclat de HDPE postconsum provenind din sacii de reciclare galbeni din Austria – o premieră în sectorul cosmeticelor.

 

BluPort – noua platformă IoT pentru clienți

EREMA va demonstra, de asemenea, rolul său de pionier în raport cu aplicațiile din industria 4.0. BluPort, un portal client nou dezvoltat, combină informații privind deciziile și oferte de servicii relevante pentru clienți într-un mod clar și ușor de utilizat. „Conectarea nivelelor virtuale de date cu secvențe de procese reale vor crea în viitor noi soluții pentru funcționarea instalațiilor și noi oferte de servicii inteligente. Cu accent pe securitatea datelor și pe beneficiile clienților, BluPort va fi o platformă interesantă pentru noi aplicații, care va permite clienților să profite la maximum de potențialul diversificat pe care îl oferă deja digitalizarea și pe care va continua să îl ofere în viitor „, explică Manfred Hackl.

 

Economia circulară – pe viu la Centrul  Circonomic

Centrul Circonomic al grupului EREMA va fi vârful absolut pentru vizitatorii zonei exterioare. „Circonomic este un cuvânt pe care l-am creat combinând „circulație” și „economie” pentru a exprima ceea ce dorim să realizăm noi ca grupul EREMA, și anume integrarea know-how-ului nostru de reciclare în lanțul de valorificare al materialelor plastice, astfel încât industria noastră, mediul și societatea în ansamblu, să poată beneficia de avantaje ecologice și economice din partea sa”, este cum descrie Manfred Hackl obiectivul prezentărilor la Centrul Circonomic. Modul în care acest lucru este posibil va fi explicat vizitatorilor pe viu, direct la fața locului folosind proiecte de colaborare remarcabile ca un exemplu. „Noi facem posibil ca vizitatorii din cadrul târgului să poată experimenta economia circulară în sensul cel mai adevărat al cuvântului”, notează managerul de marketing Gerold Breuer.

 

EREMA reciclează deșeurile din cadrul târgului

Pentru acest scop deșeurile de, turnare prin injecție și de filme colectate în timpul târgului vor fi reciclate și procesate la fața locului. În colaborare cu producătorii de materii prime, procesatori, companiile produselor de marcă și reciclatori, EREMA va prezenta, de asemenea, o serie de alte proiecte călăuzitoare care prezintă diferite materii prime și tehnologiile de reciclare care au fost utilizate pentru producerea cu succes de materiale reciclate pentru crearea de noi produse din material plastic de înaltă calitate. „Produsele fabricate din reciclat”, este numele unei expoziții care va fi prezentată la Centrul Circonomic pentru a oferi o imagine de ansamblu a gamei impresionante de produse. Aceste notabile proiecte sunt importante pentru industrie, dar și pentru conştientizarea consumatorilor. „Reciclarea trebuie să devină o legătură fixă ​​în lanțul de valorificare a materialelor plastice, iar jucătorii din industria materialelor plastice trebuie să realizeze acest lucru împreună.” Grupul EREMA este forța centrală din spatele realizării economiei circulare pentru materiale plastice. „Vrem să promovăm lucrul împreună şi în acelaşi timp demonstrăm că putem oferi cele mai bune tehnologii de reciclare posibile în concordanță cu cerințele economiei circulare”, spune Manfred Hackl, care rezumă așteptările privind târgul K-2019.

 

Grupul EREMA

EREMA (cu cele două unități de afaceri POWERFIL și KEYCYCLE) împreună cu 3S, PURE LOOP, UMAC și PLASMAC fac parte din Grupul EREMA. Supliementar de filialele din SUA, China și Rusia, grupul de companii operează încă 50 de agenții care se găsesc pe cele 5 continente, pentru a oferi o rețea fiabilă pentru implementarea soluțiilor personalizate de reciclare a materialelor pentru clienții din întreaga lume. În total, mai mult de 550 de persoane lucrează acum pentru grupul de firme austriece din Ansfelden lângă Linz.

Create your account