MAȘINA DE RECICLARE A ANULUI 2020

EREMA Engineering Recycling Maschinen and Anlagen Ges.m.b.H. a fost inclus pe lista finaliştilor la prestigioasele premii Plastics Recycling Awards Europa 2020 pentru noua tehnologie bottle-to-bottle  VACUNITE® la categoria Mașina de Reciclare a Anului.

Noua tehnologie bottle-to-bottle pentru cerințele cele mai exigente

VACUNITE® redefinește punctul de referință pentru performanța în reciclarea bottle-to-bottle: siguranța fără compromisuri, productivitate și calitate asigurate de gradul ridicat de eficiență al decontaminării, granulele rPET cu cele mai bune valori de culoare, stabilitatea de vârf a indicelui de vâscozitate, compactitatea sistemului, precum și consumul scăzut de energie pe parcursul întregului proces. Acestea sunt posibile prin combinația unică a celor două tehnologii: VACUNITE® unește tehnologia VACUREMA®, care a fost încercată și testată timp de zeci de ani și a fost dezvoltată în special pentru această aplicație – împreună cu noua tehnologie brevetată de policondensare în stare solidă (SSP) V-LeaN asistată cu vid, dezvoltată special de Polymetrix (producătorul) pentru EREMA la această aplicație solicitantă. Avantajul cheie pentru calitate și siguranță: Toate etapele procesului termic au loc în atmosferă de azot și / sau de vid.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe 26 martie, în decursul celei de-a doua zi din cadrul Plastics Recycling Show Europe care va avea loc la RAI Amsterdam.

 

 

 

Create your account