LINII PLASĂ PENTRU MĂȘTI FFP2

Firma Fiborsin, producător de linii de extrudare plasă sisteme zip şi geomembrane din mase plastice, livrează în plină pandemie de coronavirus, către cel mai mare grup german specializat în producţia de echipamente de protecţie, 3 linii pentru producţia de plasă neîntinsă destinată realizarii de măşti FFP2 utilizate pentru protecţia contra COVID-19.

Linia IRB a fost proiectată pentru producţia de plase neîntinse cu 2 sau 3 fire şi adaptată în timp record pentru realizarea stratului de plasă al măştilor de tip FFP2

Linia IRB produce plasă extrudată NEÎNTINSĂ cu 2 sau 3 fire de polipropilenă, polietilenă, LLDPE sau EVA pentru a ambala produse alimentare și industriale sau pentru alte aplicaţii cum ar fi sistemele de filtrare pentru aer, apa si ulei, Linia are o construcţie modulară şi poate fi construită în versiuni diferite, în funcţie de tip şi de cantitatea de plasă ce se va produce.

Linia IRB este complet echipată cu componente Siemens şi este complet controlată de o interfaţă de operator de ultimă generaţie bazată pe cel mai avansat protocol de comunicaţie Profinet®.

FIBORSIN este întotdeauna dedicat clienţilor săi şi nevoilor acestora şi ca atare, linia IRS a fost proiectată pentru a oferi o economie de energie importantă prin recuperarea energiei cinetice.

Capacitatea linei este de 12 m/min şi cu o capacitate între 90 si 230 kg/h.

În pofida situaţiei actuale, FIBORSIN lucrează în continuare, acordând o deosebită atenţie siguranţei angajaţilor prin respectarea protocoalelor, pentru a putea menţine planificările făcute. Prin aceste măsuri linia IRS pentru plasă destinată producţiei de măşti de protecţie va fi gata de expediţie în Germania în cca. 2 luni, celelate două linii urmând să plece în Statele Unite ale Americii în circa patru luni. În prezent timpul de livrare al unei astfel de linii este de circa 210 zile tinând seama de programul de producţie.

Fiborsin este membru al grupului Italian Elba Spa, leader mondial în producţia de maşini automate de mare viteză pentru producţia de pungi tip:

  • – Pungi şi saci pentru aplicaţii medicale şi farmaceutice
  • – Pouch
  • – Saci industriali, pungi tip curier sau cu sigiliu
  • – Pungi pentru produse igienice şi tip wicket

Cu peste 3000 de instalaţii în întreaga lume, grupul acoperă aproape toate sectoarele de produse, incluzând cel alimentar, al hranei pentru animale, agricultură, chimic, igienă, pungi cu sigiliu, expediţie şi multe altele.

Create your account