CHORUS ENGINERING ESTE COMPLET FUNCȚIONAL

NOTIFICARE PRIVIND ACTIVITATEA COMPANIEI ÎN PERIOADA DE EPIDEMIE DE COVID-19

Stimați clienți,

Urmărind situația actuală referitoare la epidemia COVID-19 pe teritoriul României și măsurile de prevenire a răspândirii sale, comunicată de Guvernul României prin Grupul de Comunicare Strategică, vă informăm că firma noastră Chorus Engineering este complet funcțională și respectă pe deplin recomandările făcute de autorități.

Managementul nostru zilnic monitorizează evoluția situației, reacționează imediat și se adaptează în timp util la schimbările care pot apărea și care necesită adoptarea de noi modele și metode de lucru.
Toate departamentele noastre și-au dezvoltat soluțiile pentru a putea rămâne la dispoziția dvs., astfel încât compania dvs. să poată funcționa în siguranță și să fie influențată cât mai puțin de această stare de urgență.

În evaluarea riscurilor, precum și în implementarea măsurilor pe care le-am luat, am avut mereu în vedere faptul că trebuie să vă ferim și protejăm de orice probleme care pot apărea în cadrul activității și relației cu compania noastră.

De asemenea, confirmăm că, până în prezent, pe 19.03.2020, toate firmele noastre partenere din străinătate sunt pe deplin operaționale, produc și furnizează echipamente, piese de schimb și asistență și își desfășoară activitatea în continuare. Singurele limitări care pot apărea sunt cele conexe restricțiilor privind circulația persoanelor în alte țări ca urmare a dispozițiilor impuse de țările în care își au sediul sau sucursalele, precum și a prevederilor Statului Român.

În ceea ce privește furnizarea de mărfuri, în acest moment, nu suntem supuși restricțiilor sau limitelor, dar pot exista întârzieri sau termene de livrare mai mari din cauza creșterii controalelor vamale și a aglomerării frontierelor.

Vă rugăm să adresați această comunicare către alte persoane din compania dvs. care ar putea fi interesate de aceste informații.

Vă mulțumim și vă afirmăm convingerea că numai împreună putem depăși această perioadă dificilă.

Cu deosebit respect,
Elena Codeca
Executive Managing Director

Create your account