AQUATECH ADUCE CAPACITĂȚILE SALE DE INGINERIE ÎN DOMENIUL REFRIGERĂRII INDUSTRIALE

Eficiența ridicată, fiabilitatea, acuratețea, designul suprem și tehnologiile avansate pentru sistemele dumneavoastră de răcire: acestea sunt elementele după care se conduce orice dezvoltare la Aquatech. La momentul actual, peste tot în lume, Aquatech înseamnă performanță și calitate în sectorul prelucrării industriale. În patruzeci de ani de activitate, Grupul Piovan a devenit o organizație internațională, permițând companiei Aquatech să câștige prezență pe fiecare continent.

Cu o mare capacitate de proiectare și producție, Aquatech a completat o gamă de răcitoare de apă pentru a răspunde oricărei cerințe din domeniile specifice: Materiale plastice, Alimentație și Băuturi, Industrial. O istorie scrisă cu o adevărată pasiune pentru produs și inovație, cu capacitatea de a crește din punct de vedere tehnologic și cu obiectivul de a continua să fie în armonie constantă cu piețele și clienții din întreaga lume.

Răcitoarele și soluțiile de răcire marca Aquatech garantează cele mai înalte niveluri de performanță și eficiență energetică maximă. Produse extrem de fiabile care reduc consumul de energie și asigură stabilitatea parametrilor de proces, chiar și în condiții de mediu deosebit de grele.

Potrivite pentru o mare varietate de aplicații, atât în ​​industria materialelor plastice, cât și în industria alimentară, sistemele Aquatech sunt proiectate cu trei tehnologii diferite pentru compresoare, în funcție de sarcina termică care trebuie dispersată și de utilizarea prevăzută. Compresoare Tip Melc, Compresoare cu șurub, Răcitoare cu tehnologie inverter: soluții de încredere, eficiente și flexibile pentru o varietate de aplicații industriale.

RĂCITOARE CU CONDENSARE CU AER

Răcitoarele cu condensare cu aer marca Aquatech oferă soluția ideală de răcire pentru o gamă largă de aplicații industriale asociate cu prelucrarea materialelor plastice și industria alimentară.

Compresoare Tip Melc

O soluție fiabilă, eficientă și flexibilă pentru o varietate de aplicații industriale cu sarcină mică sau medie. Aceeași unitate poate fi echipată cu până la șase compresoare, garantând adaptabilitate maximă la sarcini parțiale prin reducerea consumului de energie.

Easycool+

Răcitor compact cu condensare cu aer

CH 50-480

Răcitoare cu condensare cu aer

Slim 1111

Răcitor portabil cu condensare cu aer

Slim 1911-4311

Răcitor portabil cu condensare cu aer

Slim 6411-8711

Răcitor portabil cu condensare cu aer

Slim 11221-12821

Răcitor portabil cu condensare cu aer

Compresoare cu șurub

Aceasta este cea mai bună soluție pentru sarcini medii și mari. Folosind o pereche de șuruburi elicoidale pentru a comprima gazul refrigerant, care este trecut între filete. Acest tip de compresor vă permite până la patru circuite de răcire de funcționare în permanență, cu un consum redus de energie și cu posibilitatea de a regla capacitatea de răcire în modul continuu, de la 25% la 100%.

CA 4122-8722

Răcitoare condesate cu aer

CA 4222-7622

Răcitoare condesate cu aer

Tehnologia invertorului

Garanția unui COP mai mare în toate condițiile de muncă. Prin intermediul unui semnal electric, invertorul variază continuu viteza de rotație a motorului compresorului în raport cu sarcina termică: o sarcină mai mare are drept rezultat un debit mai mare de gaz refrigerant în circuit, cu o sarcină mai mică debitul scade și capacitatea de răcire se reduce.

Ecosmart

Răcitor cu condensare cu aer clasa A

Despre Aquatech

Aquatech este o companie a Piovan Group, și s-a dezvoltat din divizia de Echipamente de răcire a acestuia. Începând cu ianuarie 2015, toate echipamentele de răcire ale Piovan Group și respectiv componentele de sistem ale acestora au început să fe produse de Aquatech.

Cu o capacitate de proiectare și producție importantă, Aquatech a dezvoltat o gamă de echipamente de răcire a apei pentru a răspunde cerințelor industriei de mase plastice, food & beverage și alte aplicații industriale.

Create your account