Despre noi

Prezentă în România din 1997, Chorus Engineering este o companie specializată în echipamente pentru prelucrarea maselor plastice, oferind soluții complete pentru orice tip de aplicație din domeniul maselor plastice. În plus, Chorus Engineering este implicată și în domeniul produselor alimentare și băuturilor, furnizând echipamente pentru producerea pastelor făinoase și pentru ambalarea alimentelor și băuturilor.

Compania deține un departament de Vânzări și Post-Vânzare cu scopul de a urmări proiectele clienților încă de la bun început: de la consultanță sau oferte de preț pentru echipamente, periferice sau piese de schimb, până la servicii de întreținere, relocare, modernizare sau orice alt tip de activitate post-vânzare necesară echipamentelor.

Credem cu tărie în Calitate, care, în accepțiunea noastră, este un concept crucial pe care ne axăm în toate activitățile noastre. De asemenea, deținem certificarea ISO din anul 2007.

Succesul clienților noștri este succesul nostru și istoricul activității noastre este o dovadă tangibilă a calității superioare a serviciilor pe care le oferim.

Înalta calitate a partenerilor din portofoliul nostru demonstrează valoarea pe care o putem adăuga proiectelor de dezvoltare industrială a clienților noștri, lucrând împreună și cooperând în mod activ pentru a obține un și mai mare succes.

Avem o relație apropiată cu clienții și le urmărim proiectele cu entuziasm și multă pasiune: credem cu tărie că aceasta este abordarea corectă pentru construirea unui viitor prosper și mai bun pentru noi, clienții noștri și generațiile viitoare.