SEPRO GROUP: lider in automatizarea masinilor de injecţie


SEPRO GROUP: lider in automatizarea masinilor de injecţie

Terminând plin de succes anul 2013, an intrat în cartea recordurilor ca cel mai bun an de vânzari din istoria sa de 40 de ani, Sepro confirmă poziţia sa de lider mondial remarcabil.

De-a lungul ultimilor cinci ani SEPRO a investit masiv în dezvoltarea de noi tehnologii de roboţ, extinderea prezenţei la nivel mondial pe pieţele cheie, precum şi construirea de parteneriate puternice cu specialişti de automatizare şi producătorii de maşini de injecţie. Linia de produse a fost aproape complet reînnoitǎ în ultimii trei ani şi include acum modele noi de roboţi cu 3,5 şi 6 axe, precum şi roboţi specializaţi pentru etichetare în-matriţa (IML) injectarea de două materiale şi pentru matriţe cu trei-plǎci. Sistemele de control utilizate de SEPRO, Touch şi Visual au evoluat de asemenea, astfel încât clienţii pot avea aceeaşi platformă uşor de utilizat fie dacă au nevoie de cea mai simplă aplicaţie in 3 axe fie de aplicaţii complexe, multi-axe în interiorul şi în afara zonei de injecţie.

În cele din urmă, legăturile strânse cu producătorii de maşini de injecţie originale, oferǎ procesatorilor toate beneficiile tehnologiei SEPRO într-un pachet complet şi integrat cu maşina. Indiferent de aplicaţie, indiferent de unde se află, indiferent de parametrii de operare, Sepro are opţiuni care pot satisface nevoile procesatorilor. Aceasta este ceea ce SEPRO numeşte " Your Free Choice in Robots" - Alegerea dumneavoastrǎ liberǎ a roboţilor - şi credem că este motivul pentru care tot mai multe companii ocupate cu injecte maselor plastice, in fiecare an, aleg roboţii SEPRO.

La sfârşitul anului 2013, SEPRO a sărbătorit anul cu cel mai mare succes avut vreodată, prin vânzarea la clienţi din întreaga lume a 1650 roboți şi echipamente de preluare culee. Respectiv cu 26% mai mult decât în 2012, a afirmat Jean-Michel Renaudeau, CEO al SEPRO.

În România, cu peste 300 de roboţi deja instalaţi şi cu 38 de roboţi vânduţi în 2013, cel mai mare succes de vânzǎri de pânǎ acum, SEPRO Robotique ocupǎ poziţia numărul unu în alegerea automatizarii pentru maşinile de injecţie, având ca predilecţie producţia de componente auto. Acest rezultat excelent a fost realizat datorită unei foarte bune cooperări şi cu sprijinul efectiv în vânzare şi post-vânzare al reprezentantului Chorus Engineering.