Discovery Days 2015: Riciclarea Post-consum


Discovery Days 2015: Riciclarea Post-consum

n această zi va avea loc un eveniment special concentrat asupra acestei zone importante de aplicaţii -  "DISCOVERY DAYS 2015 : Reciclarea Post-consum".

Evenimentul va avea loc la sediul EREMA din Ansfelden. În mod special, evenimentul a fost coordonat împreună cu întâlnirea anuală a Asociaţiei Reciclatorilor Europeni de Mase Plastice care are loc în acelaşi timp în Linz/Austria. Clienţi şi importanţi lideri de opinie membri ai PRE, vor participa deasemeni la Discovery Day 2015.

 

Reciclarea Post-consumUmiditate iniţială ridicată, contaminare puternicăşi amestecuri complexe de materiale: Acestea sunt doar câteva din provocările caracteristice materialului procesat în reciclarea post-consum.
Pentru a afla cum puteţi atinge un nivel înalt de calitate, cum să aveţi un proces stabil şi o capacitate mare de producţie, ÎN CIUDA condiţiilor variabile de alimentare, asiguraţi-vă participarea la EREMA Discovery Day Reciclare-Post Consum în ziua de 20 Martie 2015.
Aşteptaţi-vă la o paletă atractivă de discuţii tehnice şi demonstraţii live impresionante. Experimentaţi direct beneficiile eficienţei noilor sisteme INTAREMA® care asigură o remarcabilă creştere în productivitate.
Aşteptăm să vă primim în vizită pentru a împărtăşi experienţa companiei EREMA la sediul său din Ansfelden!

Contactați-ne pentru programul evenimentului: sales@chorus.mc

Inregistrare:

părțile interesate pot să se înregistreze pe sit-ul web www.erema.at/en/registration